Overdracht VVV aan Helmond Marketing

Op 1 juni 2010 vestigde de VVV-serviceshop zich in de destijds nieuwe bibliotheek. Ruim 12 jaar heeft de VVV een prominente plek gehad in Bibliotheek Helmond. Vanaf 1 april dragen wij de VVV-dienstverlening over aan Helmond Marketing.

Naast de verkoop van diverse cadeau-kaarten, fiets- en wandelkaarten, plattegronden en streekproducten, zijn er in de loop der jaren ook Helmondse artikelen en souvenirs ontwikkeld en verkocht, is er in samenwerking met Helmond Marketing de Mobiele VVV opgezet en zijn er in samenwerking met verschillende partners talloze nieuwe arrangementen en routes ontwikkeld, vernieuwd of geactualiseerd. Ook voor groepen organiseerde men activiteiten, zoals verschillende stadswandelingen door het centrum van Helmond.

We hebben met heel veel plezier Helmond op de kaart gezet. We wensen Helmond Marketing en De Ganzenveer veel succes met het voortzetten van deze dienstverlening. Helmond is een prachtige, bloeiende stad en het promoten meer dan waard!

We hopen bezoekers van de VVV en deelnemers aan activiteiten in de toekomst nog eens te mogen begroeten in onze bibliotheek.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bibliotheek Helmond-Peel

Bibliotheek Helmond-Peel draagt bij aan de individuele ontwikkeling van mensen en ondersteunt hun deelname aan de samenleving; zij brengt mensen, bronnen en organisaties samen en levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van vaardigheden als lezen, mediawijsheid en kennisverwerving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *