Parkeerboete voor foutparkeren Alphonsus

Op korte termijn wordt gehandhaafd op het terrein voor zorgcentrum Alphonsus. Een parkeerboete ligt dan op de loer. De gemeente heeft een verzoek gedaan voor handhaving omdat er tal van klachten kwamen van omwonenden.

Jarenlang is het foutparkeren een doorn in het oog van de omwonenden en inwoners van zorgcentrum Alphonsus. Op sommige drukke dagen is het niet mogelijk om bij de toegang van het zorgcentrum te komen met taxi, ambulance of brandweervoertuig. Zij hebben daarover al diverse keren geklaagd bij de gemeente en politie. Ook de commissie Verkeer van de wijkraad Mierlo-Hout kreeg hierover klachten. De wijkraad heeft hierover contact opgenomen met de gemeente en de wijkagent. De gemeente Helmond heeft nu bericht dat zij een verzoek hebben gedaan om te gaan handhaven. Ook wijkbewoners die overlast ervaren door foutparkeerders kunnen zich melden bij Handhaving. Een parkeerboete kost € 95.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *