Kandidaten gezocht voor de gemeenteraad 2022 bij GroenLinks Helmond

Op 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen; dus ook in Helmond. De Algemene Ledenvergadering van GroenLinks koos op 19 juni jl. Thomas Tuerlings al als lijsttrekker. Het is voor hen nu de hoogste tijd om de procedure in gang te zetten, die moet leiden tot een sterke en evenwichtige verkiezingslijst.

Wil jij je inzetten voor een eerlijker, groener en levendiger Helmond? Ben je proactief, heb je relativeringsvermogen en gevoel voor humor? Heb je affiniteit met discussie- en communicatietechnieken, gevoel voor politieke verhoudingen en een positieve en krachtige uitstraling? Dan maken ze graag kennis met je.

GroenLinks Helmond is een lokale partij met een landelijke ‘achterban’. GroenLinks Helmond is sinds 2018 de grootste partij van Helmond en heeft 7 raadsleden, 3 burgercommissieleden en 1 steunfractiemedewerker.  Lees er alles over op de website van GroenLinks.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door GroenLinks Helmond

Wil je meedoen met GroenLinks Helmond? Dat kan. Verandering komt van alle dingen die we doen. Groot én klein. Alleen samen kunnen we Helmond veranderen.