Postbussen verhuizen naar Azalealaan

De postbussen voor ondernemingen verhuizen maandag 12 juli naar de Azalealaan. Daarmee verhuist het PostNL businesspoint van de Steenovenweg ook naar Helmond-oost.

Sinds 2017 waren de ondernemers en de bedrijven met grote aantallen pakketten welkom bij het businesspoint. Maar de sinds 4 jaar vaste kracht van het postkantoor, Hilde, neemt maandag afscheid van ‘haar’ klanten. Voor de vaste groep die zij vrijwel dagelijks zag, stond als troost een chocolaatje klaar. Hilde gaat zich storten op receptionele werkzaamheden bij Place voor Bizz.

Het PostNL businesspoint was de laatste jaren al op verschillende adressen gevestigd: eerst op de Marshallstraat. Waarna het later een aantal jaren bij Berkers aan de Vossenbeemd was gevestigd. De laatste vier jaren was het tot ieders tevredenheid gevestigd in het pand Place for Bizz aan de Steenovenweg. De postbussen waren goed bereikbaar, goede parkeergelegenheid en fijne openingstijden. Voor de postservice mogen de klanten nu naar de Azalealaan 41 in Helmond-oost. Daar hopen zij van dezelfde service te genieten als zij bij Hilde mochten verwachten.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *