Prijs voor basisschool De Korenaar

Basisschool De Korenaar in Brouwhuis ontving een flink spellenpakket uit handen van Jongerenwerk/LEVgroep. De school blijkt namelijk een meester te zijn in het uitbrengen van stemmen.

Het nieuwe wijkpark in Brouwhuis krijgt ook een gedeelte met speelplekken voor de jeugd. Vraag was alleen; welke speeltoestellen komen daar straks te staan? Om dat duidelijk te krijgen, organiseerde Jongerenwerk/LEVgroep  een ‘stemdag’ voor kinderen uit de wijk.

Woensdag 29 maart konden de kinderen naar het Tienerhuis komen om mee te doen aan allerlei activiteiten en om hun stem uit te brengen op verschillende speeltoestellen. De school waarvan de meeste kinderen kwamen stemmen, zou in de prijzen vallen.

Donderdag 20 april werd bekendgemaakt dat leerlingen van Basisschool De Korenaar de meeste stemmen hadden ingeleverd: ruim 35. Daarmee ging de prijs dus naar De Korenaar. Sara Broeren en Thijs van Doorne van Jongerenwerk/LEVgroep reikten de prijs uit op het schoolplein. Na een klorte toespraak van Thijs overhandigde hij het spellenpakket aan de gelukkige winnaars, die het met een luid gejuich in ontvangst namen.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *