Publieksactie BC De Rijpel i.o. bij AH en Jumbo

Om wat extra aandacht te genereren voor de Burgercoöperatie De Rijpel i.o. heeft de coöperatie afspraken gemaakt met twee supermarkten. In de Albert Heijn Brouwhorst en de Jumbo-vestiging aan de Wederhof zijn speciale plekken gereserveerd voor BC De Rijpel.

In de week van 29 november tot en met 6 december krijgt BC De Rijpel volgens de afspraak ruimte voor promotie in de Albert Heijn-vestiging in winkelcentrum Brouwhorst. En in de week van 6 tot en met 13 december krijgt de burgercoöperatie in oprichting ruimte in de Jumbo-vestiging aan de Wederhof in de wijk Rijpelberg. Op de vrijdagmiddag en zaterdagochtend zijn leden van de werkgroep op deze locaties aanwezig. Voor tussentijdse vragen kunnen wijkbewoners altijd een mail sturen naar info@bcderijpel.nl of een berichtje achterlaten op de Facebookpagina van BC De Rijpel.

Ideeën

‘Samen leven is vooral ook samen regelen’, zo stelt de burgercoöperatie in oprichting. Iets waar een burgercoöperatie bij kan helpen. Een burgercoöperatie is een wat uitgebreidere vorm van een vereniging, die veel kan betekenen voor haar leden. De werkgroep heeft al veel ideeën voor activiteiten omtrent de vier hoofdthema’s welzijn, vervoer, groen en centrale. Heb je zelf ook ideeën? Of wil je meer weten? Bezoek daarvoor de website www.bcderijpel.nl.

Inloopavonden

Je kunt ook een van de inloopavonden van BC De Rijpel bezoeken. Deze inloopavonden lopen nog tot 21 december. Elke dinsdag- en donderdagavond zijn van 19.30 tot 20.30 uur leden van de werkgroep aanwezig in wijkhuis De Brem voor uitwisseling van informatie. Of wellicht loop je de komende weken een ‘gekke mier’ tegen het lijf tijdens een bezoek aan een van de supermarkten.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *