Giovanni Rollins en Jarmin Rollins zijn radiomakers bij DitisHelmond. Ze maken samen het radioprogramma Noché di Alegria.

Giovanni Rollins en Jarmin Rollins maken samen al vijf jaar het radioprogramma Noché di Alegria bij DitisHelmond Radio. Noché di Alegria betekent ‘avond van vreugde’ in het Papiaments. Ze willen dan ook een radioprogramma neerzetten waarbij mensen vanuit thuis mee swingen met de muziek. Ze maken er samen een feestje van op de radio en hopen zo mensen alles even te laten vergeten.

In deze vijf jaar is het radioprogramma uitgegroeid naar een programma met veel muziek en veel luisteraars. Er komt allerlei soorten muziek aan bod, denk aan salsa muziek, merengue muziek en nog veel meer swingende muzieksoorten.

Elke woensdag van 20.00 tot 22.00 uur kun je luisteren naar Noché di Alegria. Het eerste uur is in het Nederlands en in het tweede uur gaat het over naar het Papiaments. Dat is de taal die zijzelf spreken op Curaçao.

DitisHelmond Radio luister je altijd en overal via www.ditishelmond.nl en lokaal via FM 107.2 MHz. Luister elke woensdag van 20:00 tot 22:00 uur naar Noché di Alegria. Terug luisteren kan via Archief Radio – Ditishelmond.nl 

 

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Fee van Riet - Redactie

Stagiaire Redactie DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.