Reünie in het kader van 20 jaar Annatheater

Het Helmondse Annatheater bestaat in september alweer twintig jaar. Tijd dus voor een feestelijke reünie. Het Annatheater nodigt alle voormalige toneelspelers, vrijwilligers, technici en bestuursleden dan ook uit voor deze feestelijke gelegenheid.

“Het Annatheater wil iedereen bedanken die geholpen heeft het Annatheater te maken tot wat het vandaag is”, zegt Lavinia Germano, directeur van het Annatheater aan de Floreffestraat. “En dat zijn een heleboel mensen. Ik schat dat het in totaal wel om tweehonderd personen gaat. Sommigen zijn al heel lang verbonden aan het Annatheater, enkele zelfs de volle twintig jaar.”

Compilatie

Voor de reünie, die plaatsvindt op vrijdag 22 september, is een gevarieerd programma samengesteld. “Eén onderdeel is een terugblik”, vertelt Germano. “Dat doen we door middel van een compilatie van films en foto’s in de zaal van het Annatheater. En natuurlijk hoort er ook een vrolijke muzikale noot bij een reünie.” De livemuziek wordt die avond verzorgd door muziekgroep BKant, met voornamelijk eigen werk in de Nederlandse taal (met een Brabantse tongval).

De sfeervolle foyer van het Annatheater

Aanmelden

De deuren gaan op vrijdag 22 september om 19.30 uur open, het programma start om 20.00 uur. Oud-spelers, vrijwilligers en andere betrokkenen die men niet heeft weten te bereiken, kunnen zich aanmelden via de website van het Annatheater, www.annatheater.nl.

[Foto’s: Annatheater]

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *