• Rijpelroets

Rijpelroets startte  de vakantieperiode met een gezellige disco-avond. Op vrijdag 23 juli is de schoolvakantie begonnen. Dus geen school maar alleen lekker spelen. Daarom organiseerde speeltuin De Rijpelroets in de Rijpelberg een grote disco-avond.

Op het moment dat de poorten open gingen om 19.00 uur stroomden de kinderen met de ouders naar binnen. Je kon merken dat de ouders en kinderen er zin in hadden dus in een mum van tijd waren bijna alle speeltoestellen bezet terwijl de ouders en opa’s en oma’s een mooi plekje uitzochten aan de picknicktafels en het terras.

Het was meteen druk zowel bij de kassa als bij de snoepafdeling want er vormden zich al aardig wat rijen wachtenden. Ondertussen  was de huis-dj al druk doende met gezellige muziek en er waren zelfs al ouders die stiekem meebewogen op de muziek. De kabelbaan en de schommels waren het meest in trek want ook daar stonden de kinderen netjes te wachten op hun beurt. De vrijwilligers van de speeltuin keken tevreden naar de bewegende massa kinderen. Het was lang niet zo druk geweest als vanavond. In ieder geval kon de eerste vakantiedag na het bezoekje aan de Rijpelroets niet meer stuk….

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *