Op zondag 1 mei werd weer het fietsrondje Helmond georganiseerd door Helmond Marketing. U ziet hier een sfeerimpressie van Rondje Helmond 2022.

De route was ruim 50 km en liep langs de mooiste plekjes van Helmond. De start was tussen 10.00 en  12.00 uur bij één van de deelnemende ondernemers. De bedoeling was om voor 17.00 uur te finishen.

Men kan deze route op iedere dag rijden. Gewoon de bordjes volgen van rondje Helmond. Het is een prachtige route waarbij u kennis maakt met de stad Helmond met al zijn prachtig en interessante plekjes. Dit is natuurlijk lang niet zo gezellig en leuk tijdens het fietsrondje Helmond georganiseerd door Helmond Marketing. Maar het is wel net zo mooi.

Voor meer informatie kijk op https://www.rondjehelmond.nl/

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.