• diploma-uitreikingen

Er zijn de komende tijd weer diploma-uitreikingen op diverse Helmondse scholen. De examens zijn weer achter de rug en veel jongeren zijn opgelucht omdat zij geslaagd zijn voor hun opleiding. De diploma’s en certificaten worden de komende tijd, al dan niet op een ludieke manier, uitgereikt.

Op donderdag 8 juli startte het Vakcollege met de uitreiking van de diploma’s. Van 15.30 uur tot 21.45 uur werden de leerlingen beloond voor hun prestaties. Het dr.-Knippenbergcollege, het Carolus Borromeus college en de Praktijkschool hebben vanaf 16 juli hun diploma-uitreikingen. Het belooft in ieder geval een leuke tijd te worden. De leerlingen en studenten worden door iedereen van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat. En soms worden de diploma-uitreikingen op een bijzondere manier gerealiseerd. Als de coronamaatregelen het toestaan komen er natuurlijk ook examenfeestjes. Laat de vakantie nu maar beginnen…en na de vakantie wacht hen een nieuwe opleiding of wellicht een fijne baan.

Bericht en fotografie: Hans Choufoer en Jason Gerritsen

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *