Schoonmaakvirus waart rond in Helmond

De lente is begonnen. Dat betekent dat diverse verenigingen in de stad weer aan de slag gaan om zichzelf en hun evenementen te presenteren aan het publiek. Maar daarvoor moet alles er wel netjes uitzien.

Leden van de Helmvaarders waren de afgelopen dagen bijvoorbeeld hard aan het werk om de oevers van de Zuid-Willemsvaart schoon te maken en waar nodig te herstellen. Met Pasen organiseren zij namelijk het grote internationale toernooi met deelnemers uit Frankrijk, Ierland, Duitsland, Polen en andere landen. Zo haalden de schoonmakers het overbodige groen weg op de kanten van het kanaal.

Ook in Brouwhuis sloeg het schoonmaakvirus toe. Hier was tennisvereniging TCP druk bezig met het poetsen van het terras en het meubilair bij de andere velden. Ook het dak van de overkapping aan de zijkant kreeg een flinke poetsbeurt. Zodat alles er nu mooi en verzorgd bij ligt. En dat is maar goed ook, want in mei staat het grote toernooi weer op stapel. Kortom, het nieuwe seizoen kan beginnen…

Bericht en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.