Seniorenwandeling natuur en cultuur

De Werkgroep Seniorenwandelingen van het IVN Helmond organiseert op woensdag 27 juli een seniorenwandeling natuur en cultuur voor belangstellenden vanaf 55 jaar. Deelname is gratis. Verzamelen bij de duiventorens voor het Kasteel in Helmond en start om 10.00 uur. Leeftijd: vanaf 55 jaar, maar jonger mag ook…

Het IVN Helmond viert dit jaar het 40-jarig jubileum. Om die reden wordt deze maand de vroegere traditie, om regelmatig wandelingen te organiseren voor senioren, weer met enthousiasme opgepakt. Men hoeft geen lid te zijn van het IVN om mee te mogen doen. Tijdens de wandeling aandacht voor de natuur rond het historische kasteel, het kanaal, het Burgemeester Geukerspark en het centrum van Helmond.
Er wordt rekening gehouden met weersomstandigheden. Ook met tempo en rollators, en – indien nodig – met regelmatig een plek om even te zitten (en niet alleen op het Liegbankske). Het zal onvermijdelijk zijn dat ook cultuur en historie tijdens de wandeling aangestipt worden, aangezien stadsgids Ruud Hakvoort met de groep op pad zal gaan.
De Seniorenwandeling natuur en cultuur zal in deze eerste week van de zomervakantie starten om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur.

Foto Henk van Dijk

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *