Artiest van de maand Senna Willems is zeker geen onbekende meer sinds haar succesvolle deelname aan het tv-programma We Want More. Ze behaalde een knappe tweede plaats tijdens de finale. Aaron praat met haar over haar successen.

Het gaat fantastisch met Senna. Alles heeft duidelijk een reden gehad de afgelopen tijd. Twee jaar geleden was Senna al een keer artiest van de maand bij DitisHelmond. Die twee jaar zijn voorbij gevlogen. Haar uit de hand gelopen hobby kostte in het begin tijd om te verenigen met haar sociale leven. Die combi heeft ze ondertussen aardig onder de knie.

Door mee te doen aan The Voice Kids wist ze dat ze echt bezig wilde zijn met een zangcarrière. Op de vraag wat ze wilde worden, antwoordde ze steevast; ‘Zangeres!’ In de coronaperiode miste ze het optreden heel erg. Het programma We want more kwam dan ook op precies het goede moment. Na het behalen van de tweede plaats kwam nog een droom uit; meewerken aan Holland zingt Hazes. Het voorprogramma verzorgen voor André Hazes was de kers op de taart.

Van je hobby je beroep maken, is niet voor iedereen weggelegd, maar Senna timmert hard aan de weg. Ze heeft intussen een contract getekend bij Dino Music. En de kans gekregen om mee te doen aan programma’s als De Alleskunner en Koffietijd. Bovendien is afgelopen december haar debuutalbum SENNA uitgekomen met daarop onder andere een aantal powerballads. Meer horen van Senna? Ze is te vinden op SennaWillems.com, TikTok en Instagram. Senna gaat voorlopig niet slapen!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *