Senna Willems tweede finale ‘We Want More!’

Senna Willems is op de tweede plek geëindigd bij We Want More. Zij moest ondanks haar hoge score van de jury toch singer songwriter Robin Borneman voor laten gaan. Hij won met zijn performance 100.000 euro en was daar uitzinnig blij mee. Ook Senna was intens gelukkig met haar tweede plaats, die haar een trofee en het bedrag van 25.000 euro heeft opgeleverd. Plús een uitnodiging om met André Hazes een optreden te verzorgen in de Ziggo Dome tijdens Holland Zingt Hazes.

De zestienjarige Helmondse zong in de finale het lied: Ik weet dat je bestaat, een lied dat vertaald is uit het Spaans. Een lied dat door de jury en publiek met veel enthousiasme werd ontvangen. Senna Willems vertelde na het optreden dat ze super heeft genoten en dat ze het een topervaring vond. Ze is ook heel blij met het aanbod van André Hazes om bij hem te komen optreden, want optreden in de Ziggo Dome is een van haar grote wensen.

De eveneens uit Helmond afkomstige Sem Jansen wist in de finale niet voldoende punten te verzamelen voor de top 3, maar genoot zichtbaar met zijn viervoeter aan zijn zijde, van zijn optreden op het podium van We Want More.

Later deze week zendt DitisHelmond een aflevering uit van Artiest van de Maand, met Senna in de hoofdrol.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *