Nadat de speeltuinen hun speelseizoenen hadden geopend was het nu de beurt aan het Tienerhuis. Zaterdag 23 april gingen de poorten open om 13.00 uur en waren de kinderen (en eventuele ouders en opa’s en oma’s ) weer welkom op het park. Daarmee werd het skateseizoen officieel geopend.

Gelukkig was het mooi weer en kon iedereen weer genieten van het steppen, fietsen, skaten en rijden op de BMX. Voor de gezelligheid werd gezorgd door de vrijwilligers en er stond zelfs een popcorn/suikerspinwagen om de kinderen te verwennen. Achter in de hoek stond een limbo-dance toestel want er werd een kleine wedstrijd gehouden met de Limbodance. Iets verderop was een reflex toestel neergezet en in de pannakooi zouden er ook wedstrijden gespeeld worden. Genoeg vermaak dus. Iedereen was op en top vrolijk. Dus vanaf vandaag is er weer voldoende vermaak in Brouwhuis: het skateseizoen is weer geopend.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.