Op het Montgomeryplein bij het Senzer kantoor werd er weer een ouderwetse snuffelmarkt georganiseerd. Het ontvangst bij de ingang door mensen van de Olietrappers was zoals altijd weer vriendelijk en gezellig. De sfeer was ook een belangrijke factor om er graag een kijkje te nemen.

Er stonden ongeveer honderd kramen netjes in de rij opgesteld en er klonk gezellige muziek bij de tent waar ook een leuk terras was opgezet. Voor ouders was dit wel een uitkomst want de kinderen konden zich vermaken bij de elastiektrampoline. Die werd dan ook goed bezocht. Het was er gezellig druk. Ongeveer tweehonderd snuffelaars drentelden langs de kramen en hier en daar werd er flink onderhandeld over de prijs. Van gereedschap tot huishoudelijke apparaten en er stonden zelfs twee oude nostalgische kinderwagens te glimmen bij een kraam. Het was een lekker weertje en iedereen had er blijkbaar zin in. En dat was ook de bedoeling.

Verslag en fotografie: Maartje Rubenkamp

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *