Social Friday voor Helmondse jongeren

Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herken jij dit en worstel jij ook met dit probleem? Dan is er goed nieuws voor je. Want op vrijdag 29 september organiseert Humanitas Helmond speciaal voor jou en andere jongeren tussen de 12 en 30 jaar een Social Friday activiteit in Helmond.

Om jongeren te helpen om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten, organiseert Humanitas voor de derde keer Social Friday. Jolanda van Gerwe is oprichter van de Stichting Join us en organiseert de Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar. Een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben”, aldus Van Gerwe.

Gelijkgestemden

Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden. Van Gerwe: “Jongeren die het ook fijn vinden om nieuwe mensen te leren kennen. Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op vrijdagavond 29 september anderen ontmoeten tijdens een toffe Social Friday activiteit. In Helmond hebben we een verrassende PubQuiz op het programma staan.” De PubQuiz start om 19.30 uur aan de Engelseweg 127a in Helmond. Wil je er bij zijn? Schrijf je dan snel in via www.socialfriday.nl.

Organisatie Social Friday vindt dit jaar voor de derde keer plaats en is onderdeel van de Week Tegen Eenzaamheid. De avond wordt georganiseerd door Join Us, een stichting die eenzaamheid bij jongeren aankaart en aanpakt. Samen laat men jongeren meedoen.

[Foto: Humanitas]

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *