Soep en worstenbroodjes tijdens carnavalsoptocht Kluppels

Soep en worstenbroodjes voor Kansrijk!

Dit jaar is Kansrijk Mierlo-Hout uitgekozen voor het Goede Doelen Fonds van Jan Linders. Het is de bedoeling dat we een aantal grote activiteiten laten plaatsvinden in de winkel in Mierlo-Hout. De opbrengst van vijf activiteiten die in samenwerking met Jan Linders in Mierlo-Hout worden georganiseerd, wordt verdubbeld door Jan Linders tot een maximum van € 500. Dit is een heel mooi initiatief van Jan Linders.

We hebben al een actie gehouden en onze volgende actie is tijdens de carnavalsoptocht van de Houtse Kluppels op zaterdag 22 februari, dan staan wij bij de winkel in Mierlo-Hout met lekkere warme erwtensoep en tomatensoep voor € 1,00 en met warme worstenbroodjes en broodjes bokworst, ook maar voor € 1,00. Hiervoor kunt u terecht vanaf 12.30 uur.

Dus gaat u naar de optocht kijken, hoeft u thuis niet te eten, maar kunt u voor een klein bedrag soep en worstenbroodjes eten. Dit alles natuurlijk ten bate van het goede doel: Kansrijk Mierlo-Hout. Ook staan wij bij ontbinding van de optocht met soep en worstenbroodjes en broodjes bokworst voor de mensen die met de optocht hebben meegelopen. Ook zij zijn dan in de gelegenheid om iets warms te kopen voor € 1,00 voordat ze naar de Geseldonk lopen.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *