Spekzullekes winacties Spekzullekes-overlevingspakket

Voor iedereen zijn het rare tijden. Ook voor de vele carnavalsverenigingen die Helmond rijk is. Carnaval gaat niet zoals iedereen gewend is maar vereniging zoeken wel naar alternatieven om toch het carnavalsgevoel te creëren. Zo ook de Spekzullekes, zij komen met het Spekzullekes-overlevingspakket.

De vereniging heeft de afgelopen weken verschillende ludieke filmpjes op de social mediakanalen geplaatst. Filmpjes zoals het hijsen van de vlag op de 11e van de 11e, de proostfilmpjes met bevriende verenigingen en de countdown van: “Spekzulleke van het jaar”

Voor de leden werd er een online quiz georganiseerd. Voor deze quiz hoefde niemand de deur uit want tijdens dit avondvullend programma kregen de deelnemers via Whatsapp opdrachten doorgestuurd. De antwoorden of foto’s werden weer terug gestuurd naar de organisatie. De avond was volgens de organisatie zo’n succes dat het nog tweemaal herhaald werd.

Het bestuur heeft samen met de commissie Zorg en Welzijn verschillende keren een ‘Opsteeker’ bezorgd bij de leden en Steunzoole. De komende periode zal het bekende Opsteekertje weer door de leden naar mensen worden gebracht die de vereniging een hart onder de riem willen steken.

Spekzullekes-overlevingspakket

Via de sociale media en website zijn de laatste filmpjes en berichten vanuit de vereniging te vinden. Ook staat daar in het Gluurzulleke de winactie voor het ‘Spekzullekes-overlevingspakket’.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *