Sportgala in Cacaofabriek Helmond

Op donderdag 25 januari vindt in de Cacaofabriek in Helmond het jaarlijkse Sportgala van Tribune Sportevents plaats. Tijdens deze avond worden de beste sportprestaties van 2023 beloond in verschillende categorieën, waaronder sporters, sportteams, talenten en een sportcarrière-prijs.

Voor het jaarlijkse Sportgala zijn ook verschillende speciale sprekers uitgenodigd. Zo zijn oud-topschaatser Mark Tuitert, sportmarketeer Bob van Oosterhout en ‘voetbalrebellen’ Berry van Aerle, Hans Meeuwsen en André Klaassen aanwezig. Het entertainment wordt op de avond verzorgd door de dansgroep van de Helmondse dansschool UnityEight.

Sportattracties

In de hal van de Cacaofabriek zijn bovendien diverse sportattracties en sport-gerelateerde producten aanwezig. “Dat zorgt voor een extra beleving en maakt het gala nog aantrekkelijker voor de sportliefhebber”, aldus de organisatie van het Sportgala. “Het belooft een spectaculaire avond te worden, waarbij we de beste sportprestaties van het afgelopen jaar in het zonnetje zetten. Tegelijk is er met de bekende gasten, het entertainment en de  sportattracties voor iedereen wat te beleven.”

Het Sportgala op donderdag 25 januari start om 20.00 uur, de toegang is gratis.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *