We kennen hem onder meer als Nico van Koolsbergen, Bruggenwachter Albert van de Voort en Sjaak van den Overschouw. Maar wellicht is hij beter bekend in Helmond als Stadskunstenaar Luc de Graaf. Regelmatig gaat de stadskunstenaar in de rol van diverse illustere  personages in op actualiteiten uit het Helmondse. En dat doet hij op zijn eigen onnavolgbare en hilarische wijze.

Luc de Graaf briljant noemen vindt hij ‘overdreven’. “Ik zou het eerder geniaal noemen”, aldus de Helmondse stadskunstenaar. Op LinkedIn introduceert hij zich op de volgende manier: “U vindt mij waarschijnlijk goed in anders denken, heel vaak waarom en hoezo vragen, diverse soorten grappen maken (intelligent én plat), geluiden maken, korte verhalen schrijven en vreemde tekeningen maken.”

Ja, dat zou een goede typering kunnen zijn. Als lokale omroep zijn we hoe dan ook verheugd om te kunnen melden dat Nico, Sjaak en al die anderen in de nabije toekomst regelmatig acte de présence zullen geven via de diverse kanalen van Dit is Helmond. Scherp, analytisch, humoristisch en vooral: raak! Kijken dus!

Bij wijze van introductie in het warrige brein van onze stadskunstenaar hierbij alvast een kermisbijdrage van Nico van Koolsbergen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *