Stichting Beheer Rozenhof heeft een nieuwe activiteitenagenda. In het ontmoetingscentrum van Steunpunt Rozenhof trapte men zondag 23 april af met een Big Bingo Revue.

Nelly van Veghel en Hans Spierings gaan met een aantal vrijwilligers de activiteiten weer oppakken. Deze zijn er echter niet alleen voor de bewoners van het appartementencomplex.

Door een aantal aanpassingen in het beleid gaat de stichting zich mede richten op senioren van wijk Helmond-Oost. Ook wijkbewoners kunnen voortaan deelnemen aan de activiteiten die plaatsvinden in Steunpunt Rozenhof.

“Men kan deelnemen aan biljarten, koersballen, sjoelen, jeu de boules en gymactiviteiten van Jibb”, zo liet Hans Spierings voor de camera van DitisHelmond weten.

Koffie-uurtjes er zijn op dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend; borreluurtjes op de vrijdag- en zondagmiddag. De keuken is dan geopend voor een soepje, broodjes, tosti’s en snacks.

Door de beleidsaanpassing en de planning om de openingstijden verder uit te breiden, is de stichting op zoek naar vrijwilligers. 

Steunpunt Rozenhof en het ontmoetingscentrum zijn te vinden aan de Rozenhof 43.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.