Sandra Poelman, kwartiermaker van het stationsgebied, vertelt wat dit festival eigenlijk is. Het is geen normaal festival, maar een bijeenkomst van bewoners, ondernemers, ontwikkelende partijen, kunstenaars, onderwijsinstellingen en studenten, totaal 120 mensen. Deze mensen denken mee over de plannen voor de ontwikkeling van deze belangrijke plek in Helmond, het stationskwartier. Ze komen met ideeën en wat belangrijk is voor deze plek.

Het stationskwartier is niet het gebied direct rondom het station. Het is een gebied van ongeveer 45 ha. Aan de noordzijde omsloten door de Kasteeltraverse, aan de linkerkant het Kanaal, de Engelseweg, de Cacaokade en aan de rechterkant de Churchilllaan.

Op de site www.helmond.nl/stationskwartier is alle informatie beschikbaar over het stationskwartier en er komen voortdurend updates en nieuwtjes over het stationskwartier. Mochten mensen nog ideeën hebben over het stationskwartier dan kunnen ze een mailtje sturen naar stationskwartier@helmond.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. Ik ben volledig arbeidsongeschikt. Ben vrijwilliger bij de Dierenambulance en bij Dit is Helmond. Voordeel hiervan is dat ik veel vanuit huis kan werken op dagen en tijden dat ik me goed voel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.