Stichting Duofietsen bezorgt ouderen een leuke middag

Met het mooie weer kunnen we flink genieten, lekker buiten zitten of even wandelen of een terrasje pakken. Dat geldt niet voor iedereen. Oudere mensen vinden het soms moeilijk om iets te doen. Vooral zij die verblijven in bejaardenhuizen of verzorgingstehuizen. Gelukkig bestaat er de stichting Duofietsen die veel doet voor de ouderen.

Bijvoorbeeld een middagje er op uit en dan natuurlijk met de fiets. Woensdag 12 mei stonden er enkele fietsen klaar (met vrijwilligers) van de stichting Duofietsen, om de bewoners even te laten genieten. Eerst volgde er natuurlijk een kleine controle van de fietsen want pech onder weg, daar zit niemand op te wachten. Toen ging de colonne op pad en onderweg werd er nog iets gedronken op een terrasje. De deelnemers genoten volop. En na een tijdje kwamen de fietsers weer terug bij de Rivierenhof. En wat hebben zij genoten…

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.