Stichting Het huis onder de Regenboog brengt boek uit

Stichting Het huis onder de Regenboog brengt in het kader van inclusiviteit een boek uit met de gelijknamige titel Het huis onder de regenboog. Op donderdag 2 november wordt het eerste exemplaar overhandigd aan wethouder Harrie van Dijk.

De stichting Het Huis onder de Regenboog aan de Mierloseweg in Helmond zet zich in om de inclusiviteit in de maatschappij te bevorderen. Om te beginnen in de regio Helmond. De stichting is een advies- en ontmoetingspunt op het brede gebied van LHBTIQ+ en maakt geen onderscheid.

Boek

In het kader van deze inclusiviteit brengt de stichting een boek uit met de gelijknamige titel Het huis onder de regenboog. Dit boek bestaat uit 43 waargebeurde situaties op het gebied van LHBTIQ+. Bij ieder verhaal behoren uitleg en tips. Ook bevat het boek keuzewijzers – bijvoorbeeld: wel of geen hormonen -, en een vademecum. De opbrengsten van het boek komen volledig ten goede aan de stichting.

Eerste exemplaar

De gemeente Helmond ondersteunt in het kader van haar regenboogbeleid de stichting. Het eerste exemplaar van het boek Het huis onder de regenboog wordt op donderdag 2 november om 14.30 uur officieel door de voorzitter van stichting ‘Het huis onder de regenboog’, tevens auteur, overhandigd aan wethouder Harrie van Dijk. Dat gebeurt in het Huis onder de Regenboog aan de Mierloseweg in Helmond. Vervolgens krijgen alle gemeenteraadsleden en scholen en instellingen van de gemeente een boekje.

Meer informatie over de stichting vind je op de website www.hethuisonderderegenboog.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Dit artikel heeft 2 reacties

  1. Linda van de Mortel Reply

    Uiteraard is de tv ploeg van DitisHelmond meer dan welkom om hier verslag van te doen.

  2. Eric Flohr Reply

    Helaas of mss wel gelukkig waren er DE juiste mensen die zich verbonden voelen om dit onderwerp onder de aandacht te brengen.
    “ In VRIJHEID jezelf durven en kunnen zijn “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *