Testen zonder afspraak vanaf woensdag op locatie Varenschut

GGD Brabant-Zuidoost geeft inwoners vanaf woensdag 2 maart de gelegenheid om zich te laten testen zónder afspraak. Dit geldt voor alle drie de testlocaties: Eersel, Helmond en Eindhoven. Inwoners zijn 7 dagen per week van 09.00 tot 16.30 uur welkom voor de vrije inloop.

Het is minder druk op de teststraten, waardoor GGD Brabant Zuidoost nu de mogelijkheid heeft om inwoners deze service te bieden. Inwoners kunnen tijdens de openingstijden binnenlopen voor een test. Heb je coronaklachten en wil je je laten testen bij de GGD testlocatie? Zorg dat je je ID-bewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) meeneemt naar de locatie.

Geduld en begrip voor onze medewerkers

Mogelijk ontstaan er wachtrijen bij de locaties. We vragen hiervoor je begrip en geduld. De medewerkers van GGD Brabant-Zuidoost doen er alles aan om iedereen op een veilige en zorgvuldige
manier te testen. Op de testlocatie blijft het dragen van een mondkapje het dringende advies, ter bescherming van jou en onze medewerkers.

Testlocaties in de regio 

Testen zonder afspraak kan 7 dagen per week van 09.00 – 16.30 uur:
• Eersel: Mortelveld, Kuilenhurk, 5521 EN Eersel
• Eindhoven: Antoon Coolenlaan 5, 5644 RX Eindhoven
• Helmond: Varenschut 11, 5705 DK Helmond

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.