Tevredenheid over wijkfeest in de Spoorstraat

In Helmond zijn de meeste wijkfeesten nu wel achter de rug. Eén van de laatste op het programma was het wijkfeest in de Spoorstraat.  De LEVgroep en woningcorporatie WoCom kijken hier tevreden op terug. “In de Spoorstraat hebben we het wijkfeest in drie delen gehouden”, aldus beide organisaties. “Vanmiddag was het feest voor de bewoners van huisnummer 1 tot en met nummer 40. Dit zijn niet echt grote feesten, maar door ze klein te houden was het juist wél erg gezellig.” Wijkreporter Hans Choufoer vierde even mee.

En gezellig wás het! Behalve een springkussen en frietkar stonden er tafeltjes opgesteld voor de bewoners, waaraan ze konden zitten en eten. De sfeer was er een van intimiteit en gezelligheid. Mensen zaten met elkaar te praten alsof zij elkaar al jaren kenden. Iets dat uiteraard alleen maar goed is voor de saamhorigheid in de Spoorstraat. De kinderen waren lekker bezig op het springkussen en kwamen er alleen even uit om iets lekkers te halen bij de frietkar. Kortom, een fijne dag én een geslaagd wijkfeestje.

Verslag en foto’s: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Coen Willemsen Reply

    Het was zeker een geslaagd kleinschalig wijkfeest. Bedankt Hans Choufoer. dat jij ook even langs kwam als reporter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *