Theo de Veer nieuwe bestuurder Wijkmanagement Helmond

Sinds juli 2022 is Theo de Veer namens de sector ‘Cultuur,’ toegetreden als bestuurder bij Wijkmanagement Helmond. Theo vervult daarnaast de vacature van secretaris, die ontstaan was na het vertrek van oud-bestuurder Jolijn Brouwer. Theo is werkzaam als directeur-bestuurder van Kunstkwartier in Helmond. Met het toetreden van deze ervaren bestuurder, is het bestuur weer op topsterkte. Ook zijn alle sectoren weer vertegenwoordigd in Wijkmanagement Helmond, onderdeel van het Ondernemersfonds Helmond.

Theo de Veer heeft verschillende sales, marketing en directiefuncties bekleed in diverse sectoren, zowel in de profit als de non-profit sector. Als zelfstandig ondernemer is hij ook actief in het ondersteunen en (re)organiseren van diverse organisaties. Hierbij kijkt hij niet alleen naar het bepalen van de richting en efficiënter maken van processen, maar vooral ook naar de mens in de organisatie: het is belangrijk om optimaal gebruik te maken van hun talenten en zit iedereen op de juiste plek?

Kunst en cultuur verbindt

Theo de Veer: ‘Ik ben gegrepen door de kunstensector. De waarde en het belang hiervan is immens, maar zo wordt het jammer genoeg niet altijd gezien. Kunst en cultuur verbindt, laat mensen groeien en écht tot elkaar komen. Ik wil graag mijn kennis en ervaring inzetten om de kunstsector stevig te vertegenwoordigen, zodat het een belangrijkere plek in onze maatschappij kan innemen. Daarom ben ik blij dat ik een rol in het bestuur van Wijkmanagement Helmond mag vervullen, omdat ik in die rol waardevol kan zijn.’

Wijkmanagement Helmond is een fonds voor ondernemers uit de Helmondse wijken, maar ook voor de sectoren zorg, detailhandel, cultuur, onderwijs, sport en agrarisch/buitengebied. Het Wijkmanagement is van én voor bovengenoemde ‘trekkingsgerechtigden.’
Een gedeelte van het geld dat via de belastingkas door alle bezitters/beheerders van niet-woningen wordt opgebracht, komt ook weer ten goede van de trekkingsgerechtigden.

Slim samenwerken

Door slim samen te werken met andere Helmondse trekkingsgerechtigden (bijvoorbeeld Cultuur met Zorg of Cultuur met Onderwijs), kunnen partijen gelden samenvoegen waardoor er meer geld beschikbaar komt voor een project of evenement. Dit zijn cross-overs en Wijkmanagement heeft al vele mooie projecten, acties en cross-overs mogen realiseren en (financieel) ondersteunen. Het zorgt er mede voor dat het fijn wonen, werken en ondernemen is in de Helmondse wijken.

Idee

Zie je samenwerkingsmogelijkheden met anderen voor je idee, actie of evenement? Wijkmanager Ingrid Heusschen gaat graag met je in gesprek, om de krachten de bundelen. En om te zien of jouw idee voldoet aan de voorwaarden van het fonds. Zodat deze omgezet kan worden in een aanvraag. Samenwerken loont bij het aanvragen van subsidie bij Wijkmanagement Helmond!

Kijk op www.wijkmanagementhelmond.nl  of stuur een e-mail naar: info@wijkmanagementhelmond.nl

 

DitisHelmond TV Ziggo kanaal 36 / KPN kanaal 1429 / Breedband Helmond kanaal 130 / TriNed kanaal 503 / Plinq IP tv zender 559 / Plinq TV kanaal 741 / T-Mobile kanaal 768
via website: https://ditishelmond.nl/

DitisHelmond Radio is te beluisteren via de Ether FM 107.2 MHz en via website: https://ditishelmond.nl/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Fee van Riet - Redactie

Redactie DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *