Mees Sengers en Dirk Boehlé gaven woensdagavond op Sportpark Brandevoort in Helmond een clinic Beachvolley. Dit gebeurde in het kader van tien jaar beachvolley bij VC Polaris.

De jongemannen deden dit eerst aan de junioren en daarna kwamen de senioren aan de beurt. Sengers en Boehlé maken deel uit van Jong Oranje en de heren hadden net een trainingskamp in Turkije achter de rug.  Mees Sengers begon zijn volleybalcarrière bij Polaris, maar reist nu met zijn beachpartner diverse wedstrijden in binnen- en buitenland af. Op 13 en 14 mei doen Sengers en Boehlé in Breda mee aan het NK Queen en King of the Court.  

Volleybalvereniging Polaris uit Helmond viert dit jaar haar tweede lustrum beachvolley. Tien jaar geleden begonnen Jolanda Manders en Ellen van Bree met buitenactiviteiten. De jaren daarna zorgde een ‘beachcommissie’ dat er na het zaalseizoen buiten trainingen en toernooien konden plaatsvinden. “In dit jubileumjaar zijn er tot september een aantal activiteiten extra”, zo vertelde Tom van Schijndel aan DitisHelmond.

Op 20 mei is er een familietoernooi, waar je jezelf nog steeds voor kunt inschrijven. Vervolgens vindt er op 8 juli een jubileumtoernooi plaats, een dag later gevolgd door het juniorentoernooi. Ook loopt er tot 3 september een weekprogramma op Sportpark Brandevoort.  

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *