Tienerhuis vanaf de eerste dag al weer druk bezocht

Het Tienerhuis werd de afgelopen week gedeeltelijk geopend. Veel jeugd maakte daar dankbaar gebruik van. Ook sommige speeltuinen hebben hun poorten al weer geopend voor de kinderen. Al de covid-19-regels in acht nemend konden de kinderen weer naar hartenlust spelen.

Ook op het terrein van het Tienerhuis konden de kinderen op bepaalde stukken weer spelen.  Andere stukken waren afgesloten. Want er wordt druk gewerkt aan de opknapbeurt van het skatepark. Er worden enkele nieuwe attracties geplaatst en er wordt nieuwe beplanting aangebracht. Alles wordt met een frisse kleur opgekalefaterd en er komt een blotevoetenpad in het park. Op een blotevoetenpad loop je een wandelroute over verschillende soorten ondergrond. Soms is deze gemaakt van fijn zand, modder, grind, schelpjes maar ook van grote keien en houtsnippers of gewoon gras. Zodra alles bijna klaar is zal DitisHelmond daar meer aandacht aan besteden. Het park wordt er dan mooier en nog veel gezelliger op. Tot het park bij het Tienerhuis weer helemaal klaar is kunnen de kinderen genieten van het skatepark: dat is dan ook wat zij op de eerste (opening) dag kwamen doen….

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Avatar
    Jacqueline Reply

    Hoe kan je daar terecht komen mijn zoon wil meer onder de kinderen komen ivm eenzaamheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *