Twee ereleden bij EHBO-vereniging Mierlo-Hout

Twee ereleden werden enkele weken geleden tijdens de uitgestelde jaarvergadering van EHBO-vereniging Mierlo-Hout getrakteerd op een oorkonde en een bos bloemen. De jaarlijkse ledenvergadering, die gewoonlijk in februari plaatsvindt, was uitgesteld wegens de gezondheidstoestand van de voorzitter Frans Welten. Frans overleed later in de maand.

In september heeft het bestuur van de EHBO-vereniging de uitgestelde jaarvergadering alsnog laten doorgaan. Tijdens deze vergadering werden twee overleden leden herdacht: voorzitter en kartrekker van de vereniging Frans Welten en Wilhelmien de Greef.

Twee leden werden benoemd als erelid van de vereniging en werden geprezen voor hun inzet en toewijding. De twee ereleden Jo van Ham en Ad Verbunt kregen een oorkonde en een bos bloemen. Van de aanwezige leden kregen zij nog een groot applaus.

Het bestuur van de EHBOvereniging heeft Anja Donkers gevraagd om de nieuwe voorzitter te worden van de vereniging. Zij heeft deze functie aanvaard. Het nieuwe bestuur van de EHBO-vereniging Mierlo-Hout bestaat nu uit de volgende personen: Anja Donkers (voorzitter), Ingrid der Kinderen (secretaris), Carla van Hout (penningmeester), Jolanda Sneijers (planning hulpverlening) en Johan Knapen (materiaalbeheer).

Lees hier meer over de EHBO-vereniging Mierlo-Hout.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Anja Donkers

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *