Twee verdachten aangehouden mishandeling Astronautenlaan

In maart van dit jaar werd in de buurt van de Julianabrug een zwaargewonde man aangetroffen. Diezelfde week nog werd er een verdachte aangehouden en daar kwam deze week een tweede verdachte bij.

De gewonde man werd op 9 maart tussen 16.30 uur en 17.15 uur mishandeld en tegen zijn wil in meegenomen vanaf de Astronautenlaan. Daar werd het slachtoffer door drie personen in een kofferbak gestopt. Twee verdachten zijn daar nu dus al voor aangehouden.

De verdachte die deze week is opgepakt is een 38-jarige man uit Ommel. De man is aangehouden, in verzekering gesteld en zit voorlopig vast. Datzelfde geldt voor de verdachte die diezelfde week al werd aangehouden. De politie meldt dat ze het slachtoffer geïnformeerd hebben over deze aanhouding.

Over de toestand van het slachtoffer melden zij het volgende: “Met hem gaat het nog niet erg goed. Hij heeft nog veel pijn en wat hem is overkomen heeft mentaal een enorme impact gehad.”

Opzoek naar getuigen

De politie wil nog steeds met getuigen in contact komen. Heeft u verder iets gezien of gehoord waarvan u denkt dat het van belang kan zijn voor het onderzoek? Dan kan u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via de link. Melden kan ook anoniem via 0800 7000

Onderzoek: OB3R020015 / BVH 2020052117

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Liam Toll - Redactie

Liam Toll volgt namens DitisHelmond de Helmondse politiek, schrijft verhalen en houdt interviews voor de nieuwsuitzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *