25-jarig jubileum Hein ‘van de Veka’

Iedereen die wel eens gaat sporten in Brouwhuis en met name in het Veka sportcentrum weet wie daar de scepter zwaait. ‘Onze Hein’ wordt hij ook wel genoemd, want een vriendelijker en sympathieker persoon bestaat er niet. Altijd tijd voor een praatje en een grapje. En als iemand daar voor het eerst komt, voelt die zich direct thuis als Hein hem of haar verwelkomt. Hein steekt vele uren in de hal. Poetsen, schoonmaken of de voorraad in de kantine aanvullen, hij is er altijd. En altijd met een big smile op zijn gezicht.

Vrijdag 22 april werd er een feestje georganiseerd vanwege het 25-jarig jubileum van Hein ‘van het Veka sportcentrum’. En Hein wist nergens van af. Hij merkte pas iets toen hij de kantine betrad en vlaggen en ballonnen zag hangen. Hij dacht zelfs nog dat de kantine was afgehuurd door een sportvereniging die een jubilaris had. Het kwartje viel pas toen hij erop werd geattendeerd dat dit speciaal voor hem was.

Onder de genodigden waren mensen van handvalvereniging Swift Helmond, volleybalclub RVC, Helmondse Badminton Club Phoenix en anderen. Hein kreeg een korte toespraak en felicitaties, en een paar geschenken (waar hij erg blij mee was). Ook werd zijn vrouw achter de bar geroepen om een boeket bloemen in ontvangst te nemen. In zijn bedankje zei Hein ook nog even dat hij trots was dat hij achter de bar werd geassisteerd door zijn kleinkinderen. Na al dat gepraat kon het feestje beginnen. Hein zal deze avond niet gauw vergeten. Hein, van harte gefeliciteerd en doe er nog even vijf jaartjes bij!

Verslag en fotografie: Hans Choufoer.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Jorrit Reply

    Hoi Hans, leuk dat je verslag kwam doen bij t jubileum van Hein. Het artikel had je snel af. Er zijn weer mooie foto’s gemaakt 👍. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *