Voorlaatste thuiswedstrijd voor Helmond Sport

VVV Venlo is vrijdagavond te gast bij Helmond Sport.

Het is voor het team van Bob Peeters de voorlaatste thuiswedstrijd van de Keuken Kampioen Divisie. VVV maakt nog steeds kans op het spelen van de play-offs, maar de resultaten van de Limburgers zijn de laatste tijd minder. Helmond Sport pakte in januari van dit jaar een punt in ‘De Koel’ door een doelpunt van Bram van Vlerken, terwijl het lange tijd met tien man speelde door de rode kaart van Van Keilegom.

Nee, Bob Peeters had na afloop tegen ADO Den Haag niet echt met Dick Advocaat gesproken. Mooi om in de residentiestad een punt te pakken, maar drie punten was mooier geweest. VVV wil de nacompetitie bereiken en moet dan wel van Helmond Sport winnen.

“Dus gaan wij kijken of ons strijdplan vrijdagavond voldoet, noem het een meetmoment” , aldus de trainer van Helmond Sport.

Voor Martijn Kaars lonkt een wasmachine als hij nog twee keer weet te scoren in de komende drie wedstrijden. Vorige week bij ESPN wilde Kaars al niet zeggen met wie hij die weddenschap had lopen. Donderdag na de laatste training op De Braak begon de spits ook te glimlachen op die vraag. “Ik hoop die goals voor de club te mogen maken en heb daarvoor nog drie wedstrijden. De wasmachine heb ik echt nodig”, aldus de clubtopscoorder.   

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.