Voorzitter wijkraad Brouwhuis Ben Vogel neemt afscheid

Na 15 jaar de Wijkraad gediend te hebben neemt Ben Vogel afscheid. Hij blijft nog wel actief voor de wijk maar niet meer als wijkraadbestuurslid.

Ben Vogel is 71 jaar en 6 jaar met pensioen. Hij vindt dat het nu tijd is voor een minder hectisch leven. ”Voor mij was het wijkraadwerk een soort roeping! Ik heb het gedaan met genoegen, met verantwoordelijkheidsbesef én met behoorlijk wat succes. Dit succes is ook te danken aan de inzet van alle wijkraadbestuursleden.” aldus Ben Vogel.

Ben Vogel zal wel lid blijven van de Werkgroep Verkeer (verkeer en parkeren ín de wijk), de Werkgroep Wegenstructuur (N279, Oost-west verkeer door Helmond, etc.), de Werkgroep Duurzaam Brouwhuis, de Werkgroep Overlast als het Den Ouden aangaat,
bewonersvertegenwoordiging van Helmond in het COVM-overleg met Defensie over luchtmachtbasis De Peel en uiteraard het voorzitterschap van de Stichting Landschapspark Kloostereind.

Op 1 januari 2023 stop Ben Vogel als wijkraadbestuurslid.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *