Wandelavondvierdaagse weer van start

Het heeft even geduurd maar  eindelijk kon er weer een wandelavondvierdaagse gelopen worden. Op diverse startpunten in Helmond verzamelden zich vele kinderen met hun ouders om vier dagen te wandelen.

Uiteindelijk zal de tocht na vier dagen eindigen in het Simon Stevinpark om vandaar het laatste stuk naar Boscotondo te lopen. Dat is altijd een groot feest, want daar wacht meestal een medaille en de ouders met bloemen en lekkernijen.

In Brouwhuis werd er gestart bij wijkhuis de Loop en de wandelaars verzamelden zich op twee plaatsen, omdat er 5, 10 en 15 kilometer gelopen kon worden. Vanwege het weer zat de stemming er goed in. Zonnig, maar benauwd.

Om 18.15 uur vertrok de groep van de vijftien kilometer, niet lang daarna gevolgd door de vijf en tien kilometer lopers. Rond de klok van zeven uur was het plein weer leeg en stil, maar als je goed luisterde hoorde je in de verte zacht de zang van de lopers. Hopelijk hebben de sportievelingen mooi weer om zo de hele wandelvierdaagse zonder problemen door te komen.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.