Wandelen én GoldenSports in Helmond Noord

Inwoners van Helmond-Noord krijgen in 2024 dé uitgelezen kans om de kerstkilo’s aan te pakken. Jibb+ organiseert hier vanaf 9 januari twee gratis beweegprogramma’s. ‘Wil je meer bewegen en tegelijkertijd gezellig sociaal contact hebben?’, is het motto waarmee Jibb+ aankondigt te gaan starten met een wandelgroep én GoldenSports.

Op 9 januari wordt gestart met een wandelgroep.  Vanaf Winkelcentrum de Bus zal iedere dinsdagochtend een wandelgroep vertrekken. Het wandelen gebeurt in een rustig tot gemiddeld tempo waarbij diverse routes gelopen zullen worden. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige natuurgebieden in Helmond Noord. Tijdens de wandeling is er tijd om gezellig te kletsen en elkaar beter te leren kennen. De wandelingen starten om 10.30 uur en duren tot 11.30 uur.  Aanmelden gaat via de website van Jibb+, zie onderaan dit bericht.

GoldenSports

Een dag later, op woensdag 10 januari, wordt gestart met GoldenSports. Dit is een wekelijks beweegprogramma met gevarieerde lessen. Jibb+: ‘Het doel van GoldenSports in daarom tweeledig: je gaat meer bewegen, wat natuurlijk goed is voor je algemene gezondheid en daarnaast leer je mensen uit je buurt kennen waardoor je je kring van sociale contacten uitbreidt.’ De GoldenSports zijn wekelijks van 14.00 uur tot 15.00 uur op het Muziekplantsoen in Helmond-Noord. Voor deelname aan deze activiteit dien je jezelf aan te melden.

Aanmelden

Deelname aan beide activiteiten is gratis en worden georganiseerd door Jibb+. Je kunt je aanmelden via de website. Lukt dat niet? Meld je dan aan bij Minke van der Linden via minkevanderlinden@jibbplus.nl of neem contact op met Jibb+ via 0492 347 071. 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *