Weer kermisplezier in Brouwhuis

Voor de kinderen in Brouwhuis is het feest, want de kermis is weer neergestreken in Brouwhuis. De attracties staan er van zaterdag 13 mei tot en met dinsdag 16 mei.

Het is geen grote kermis, maar voor de kinderen is er van alles te beleven. Er zijn zeven attracties te vinden op de kermis. Daarvan zijn er een paar waar ook de volwassenen van kunnen genieten, zoals de schiettent, de Game-zone (grijpautomaat) en uiteraard mogen ook de botsauto’s niet ontbreken. Verder is er voor de jeugd een eendjesvisserij, de Cake Walk (Jimmytent) en het trampolineparadijs (springen aan een koord). Voor de allerkleinsten is er ook nog een draaimolen en voor de iets oudere jeugd (opmerkelijk veel jongens) hangt er een boksbal. De zoetekauwen onder ons mogen natuurlijk niet vergeten worden, voor hen is de suikerspinkraam aanwezig.

Door het mooie weer waren de terrasjes vandaag weer druk bezet. Veel kinderen stonden te schieten bij de schiettent, natuurlijk onder toezicht van hun ouders. De meeste ouders pikken een terrasje en vaak zijn het de opa’s en oma’s die met de kinderen feesten op de kermis.

Gezien het aantal bezoekers en de volle terrassen is de animo groot.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *