Welkom bij de nieuwjaarsbijeenkomst

Welkom bij de nieuwjaarsbijeenkomst van de wijkraad Mierlo-Hout. Traditiegetrouw nodigt de Wijkraad Mierlo-Hout alle bewoners van de wijk uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst. Deze heeft enkele jaren niet kunnen plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen. De nieuwjaarsbijeenkomst staat gepland op zondag 8 januari 2023 in wijkhuis De Geseldonk van 13.00 tot 15.00 uur.

De onderscheiding De MierloHoutenaar wordt dan uitgereikt aan een persoon en een organisatie die zich op een speciale manier hebben ingezet voor de wijk Mierlo-Hout. Er zijn acht genomineerden en vier groeperingen die voor de onderscheiding MierloHoutenaar 2022 en Groepering van het jaar 2022 in aanmerking komen. De Wijkraad wil graag met alle aanwezigen het glas heffen op het nieuwe jaar en de goede wensen uitwisselen. Voor een drankje en een hapje zal worden gezorgd.

U vindt wijkhuis De Geseldonk aan de Cederhoutstraat 44 in Mierlo-Hout.

De Wijkraad Mierlo-Hout wenst iedereen een voorspoedig 2023!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Dit artikel heeft 2 reacties

  1. Martien Reply

    Een vraag wie is dit jaar genomineerd , kan het nergens vinden.
    Bvd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *