Werkzaamheden aan Wolfsputterbaan vanaf 1 juli

Vanaf vrijdag 1 juli wordt de Wolfsputterbaan (tussen de rotonde Weg naar Bakel en de Waterleliesingel) voorzien van een nieuwe deklaag. De onderhoudswerkzaamheden worden in twee weekenden uitgevoerd. De wijk Dierdonk blijft tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden bereikbaar. Het autoverkeer wordt ter plekke omgeleid.

Wat gaat er gebeuren?

Het werk wordt in twee fasen uitgevoerd. Beide weekenden vinden de werkzaamheden plaats vanaf vrijdagavond 18.00 uur tot uiterlijk maandagochtend 6.00 uur. Uiterlijk maandagochtend 6.00 uur is de Wolfsputterbaan weer open voor het doorgaande verkeer.

 

  • Weekend 1 (1 juli t/m 4 juli): de Wolfsputterbaan is afgesloten vanaf de rotonde Weg naar Bakel tot aan de Rembrandtlaan inclusief de aansluiting vanuit Dierdonk Coendersberglaan op de Wolfsputterbaan.
  • Weekend 2 (8 t/m 11 juli): de Wolfsputterbaan is afgesloten vanaf Rembrandtlaan tot voorbij de Waterleliesingel / Venuslaan.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt het autoverkeer ter plaatse omgeleid:

  • Weekend 1 (1 juli t/m 4 juli): De Bakelsedijk en de Waterleliesingel/Venuslaan blijven voor verkeer van en naar de wijk Dierdonk bereikbaar. De aansluiting Coendersberglaan is dit weekend afgesloten. Lokaal wordt het doorgaande verkeer over de Rijpelbaan omgeleid.
  • Weekend 2 (8 t/m 11 juli): de Bakelsedijk en Coendersberglaan blijven open voor al het verkeer van en naar de wijk Dierdonk. De aansluiting Waterleliesingel/Venuslaan is dit weekend afgesloten. Verkeer vanaf Rembrandtlaan richting N279 Asten / Bakel kan normaal gebruik maken van de toe- en afrit.

Beide weekenden is een adviesroute in twee richtingen aangegeven vanaf A67 nabij Asten via A2 Eindhoven naar A50 Veghel. Kijk voor meer informatie over de wegwerkzaamheden en de omleidingsroutes op www.helmond.nl/wegwerkzaamheden.

Foto door Roy Kornuijt.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Gemeente Helmond afd. Persdesk

Bron: Gemeente Helmond afd. Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.