Wijkberaad: wat mag er veranderen in Mierlo-Hout?

Wijkberaad! Wat mag er veranderen in Mierlo-Hout? Welke zaken vind je belangrijk om onder de aandacht te brengen van inwoners en de gemeenteraad? Waar heb jij behoefte aan? De wijkraad van Mierlo-Hout heeft het initiatief genomen om samen met betrokken inwoners een ‘wijkberaad’ te houden en de belangrijke zaken te bespreken. Maar wat vind jij belangrijk?

De eerste bijeenkomst is op dinsdag 7 maart om 19.30 uur in de Geseldonk. Iedereen is welkom om mee te denken. Daarom is de wijkraad op zoek naar onderwerpen die in dit ‘wijkberaad’ kunnen worden besproken. Dus: wat gaat er niet goed? Wat wil je veranderd zien? Waar moeten we meer aandacht aan besteden? Welke zaken moeten zeker worden opgepakt en bij de gemeente onder aandacht worden gebracht? Geef de onderwerpen door via secretariaat@wijkraadmierlohout.nl en kom op 7 maart naar De Geseldonk.

Samen maken we van Mierlo-Hout een wijk waar iedereen mee mag/kan doen!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *