Wie woonde er in de Leonardusbuurt?

Helmond

Huub van Bergen heeft met enkele andere enthousiastelingen besloten om gezellig met z’n allen oude koeien uit de sloot te halen en zijn inmiddels gestart met de organisatie van een reünie voor de bewoners die tussen 1945-1975 in de Leonardusbuurt woonden. De organisatie roept dan ook (oud)bewoners van de Leonardusbuurt uit de ring Uiverlaan, Weth. Ebbenlaan, gedeelte Bakelsedijk, W. Prinzenstraat en alle daar tussen gelegen straten op voor een gezellige reünie die gaat plaatsvinden op zaterdag 12 mei 2018 van 19.30 tot 23.30 uur, met als locatie de Leonardus speeltuin. Zij krijgen vanuit de speeltuin alle medewerking van Hans Smits en Herman Verberne. Het inschrijfgeld bedraagt € 7.50 per persoon, hiervoor krijgt men bij binnenkomst een kopje koffie en drie consumptiebonnen. De avond zal opgeluisterd worden met live muziek uit de jaren ‘60 en ’70. Aanmelden voor de reünie kan bij Huub van Bergen, 0653278444 of ha.vanbergen@upcmail.nl

weekkrant_de_loop_samen_met_ditisonzewijk

Meer-Helmond-Binnenstad-digitaal-wijk-nieuws:
www.helmond-binnenstad.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Binnenstad
Twitter:  @ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *