Zelfhulpgroep ‘stemmen horen’ zoekt een 2e contactpersoon!

De zelfhulpgroep ‘stemmen horen’ zoekt een tweede contactpersoon.

Het thema ‘stemmen horen’ staat in deze groep centraal en samen zijn jullie karttrekkers van deze groep. Je deelt jouw ervaringen en vindt (h)erkenning, steun en begrip bij elkaar. Mensen die stemmen horen praten niet altijd over hun ervaringen. Praten over stemmen horen is niet altijd gemakkelijk, omdat je vaak geen gehoor bij anderen (niet-stemmen-hoorders) krijgt. Daarnaast bewaak je het groepsproces en ben je aanspreekpunt voor onze organisatie en mensen die zich aanmelden voor deze groep.

Wat is zelfhulp?

Zelfhulp is een mogelijkheid om met lotgenoten in contact te komen. De deelnemers komen regelmatig samen zonder tussenkomst van de reguliere hulpverlening. In een groep kunnen deelnemers hun ervaringen delen, elkaar steunen en van elkaar leren. Door het deelnemen aan een zelfhulpgroep krijg je erkenning en begrip van lotgenoten, wat in het dagelijks leven soms moeilijk is. Praten met anderen over hetzelfde probleem helpt!

Interesse?

Om je aan te melden als contactpersoon kun je contact opnemen via mail/telefoon: eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl / 040-2118328.
Voor meer informatie over Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant of andere zelfhulpgroepen kun je kijken op onze website: www.zelfhulpnetwerk.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *