Zomerkermis Helmond geopend!

Op vrijdag 7 juli opende wethouder De Vries de supergezellige Zomerkermis van Helmond. Tot en met woensdag 12 juli kan groot en klein genieten van ruim 40 kermisattracties, verspreid door het centrum. Met daarnaast weer allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. En onze wijkreporter Hans Choufoer stond ook hier weer klaar om een paar mooie plaatjes te schieten.

Iedereen kan dus weer volop genieten van snelheid, hoogte en smullen op de Helmondse kermis. Wethouder De Vries opende het evenement na een korte toespraak met een enorme knal van confetti-kanonnen. Als kers op de taart verzorgde Monique Smit met Kidspop een spetterend optreden waarbij het een dolle boel werd.

Op zondagmiddag en woensdagmiddag zijn er speciale Kindermiddagen. Alle kinderen kunnen dan gratis deelnemen aan allerlei activiteiten. Zoals een Meet and Greet met Sonic op zondag of met Bing op woensdag. Op beide middagen staat er een fotohokje om de meest toffe of hilarische foto’s te maken en meteen uit te printen, je kunt geschminkt worden of een glittertattoo of airbrushtattoo krijgen. Dit is Helmond zette de belangrijkste informatie al eerder op een rijtje.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *