Administratiekantoor Van de Water

Administratiekantoor van de Water is een administratie- en belastingadvieskantoor, gevestigd in Helmond, en voornamelijk gericht op het Midden- en Kleinbedrijf.

Het voeren van een gedegen administratie is voor een ondernemer een tijdrovende klus en door de huidige (fiscale-)regelgeving soms haast ondoenlijk.

De ondernemer wil graag doen wat hij het beste kan: Ondernemen. Ons Administratiekantoor is een eigentijds, laagdrempelig, informeel, betrokken en professioneel bedrijf voor het MKB.
Door de kleinschaligheid en efficiënte bedrijfsvoering is het mogelijk voor Administratiekantoor van de Water om u met eerlijke, gunstige tarieven te helpen. Voor complexe vraagstukken hebben wij samenwerkingsverbanden met accountantskantoren, welke diverse specialismen in huis heeft, want uiteraard hebben wij ook niet alle kennis in pacht en hebben wij de beschikking over een netwerk aan specialisten en deskundigen.

Tevreden klanten, daar draait het bij Administratiekantoor van de Water om. Administratiekantoor van de Water begeleidt de relaties op een informele doch vakkundige manier, waarin termen als wederzijds vertrouwen, no-nonsense en gelijkwaardigheid een belangrijke basis vormen. Hoewel (en omdat) wij overtuigd zijn van onze kwaliteit, bieden wij onze klanten de mogelijkheid te allen tijde op te zeggen, zodat u nergens aan vast zit.