De Hypotheker Helmond

De Hypotheker is Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij je hypotheek en alle financiële zaken rondom je huis.

In de meer dan 25 jaar van ons bestaan hebben we ruim 1 miljoen mensen geholpen met het grootste en leukste bezit in hun leven: hun thuis. Als onafhankelijk hypotheekadviseur vinden we ook voor jou de beste, voordeligste financiële oplossing. En we regelen alles. Jazeker.

De Hypotheker, voor betrouwbaar hypotheekadvies

De Hypotheker is Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij je hypotheek en alle financiële zaken rondom je huis. In de meer dan 25 jaar van ons bestaan hebben we ruim 1 miljoen mensen geholpen met het grootste en leukste bezit in hun leven: hun thuis. Als onafhankelijk hypotheekadviseur vinden we ook voor jou de beste, voordeligste financiële oplossing. En we regelen alles. Jazeker.

De Hypothekers Associatie B.V.

De Hypothekers Associatie is dé overkoepelende organisatie, waarbij alle vestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten. Vanuit deze centrale organisatie in Capelle aan den IJssel vindt de administratie, coördinatie en ondersteuning van alle vestigingen plaats door een team van ruim 100 medewerkers.

In de vestiging van De Hypotheker

Franchise

De Hypothekers Associatie B.V. is een franchise- organisatie op het gebied van hypotheekadvies. De ruim 150 vestigingen staan bekend onder de naam De Hypotheker. Deze vestigingen geven onafhankelijk advies over je hypotheek: de verkrijgbare hypotheekvormen en de daaraan gekoppelde verzekeringen. Na advies te geven over de juiste hypotheek, verzorgen we vervolgens de offerte en de afsluiting van je hypotheek. De organisatie speelt een toonaangevende rol in deze markt en zorgt jaarlijks voor de realisatie van enkele miljarden euro’s aan hypotheken. De Hypotheker is keurmerklid van de Nederlandse Franchise Vereniging.

Onafhankelijk hypotheekadvies

De Hypotheker is volstrekt onafhankelijk: onze hypotheekadviseurs dienen alleen en uitsluitend de belangen van onze klanten. Door onze grootte kunnen wij bij banken, verzekeraars en andere geldverstrekkers scherpe tarieven bedingen. Zo krijg je de garantie dat een hypotheek van welke bank dan ook, nergens goedkoper te krijgen is dan via De Hypotheker. Maar natuurlijk gaat het niet alleen om de laagste rente, een hypotheek moet in alle opzichten bij jou en je situatie passen.

Beoordeling door klanten

Wij vinden de mening van klanten over onze dienstverlening zeer belangrijk. Daarom werkt De Hypotheker samen met Advieskeuze.nl en Independer.nl. Via deze websites kunnen onze klanten het hypotheekadvies van de vestigingen van De Hypotheker beoordelen.
Advieskeuze.nl is een onafhankelijk online platform waar bezoekers financiële dienstverleners met elkaar kunnen vergelijken. De Consumentenbond is mede aandeelhouder van Advieskeuze.nl. Independer.nl verzamelt vrijwel alle verzekeringen en hypotheekproducten en maakt vervolgens vergelijkingen gebaseerd op prijs, service en voorwaarden.

Landelijk en lokaal

Het feit dat er een grote landelijke organisatie achter De Hypotheker staat, waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening en het hypotheekadvies. Daarnaast profiteert de klant van de kennis die een hypotheekadviseur van De Hypotheker heeft van de lokale situatie. Dat kan vooral van groot belang zijn bij de afhandeling van alle formaliteiten rond het afsluiten van een hypotheek.