Rivez

Particulier

Rivez is voor veel particulieren een vertrouwd adres voor het regelen van alle verzekeringszaken. Persoonlijk en met kennis van zaken. Mensen uit uw eigen omgeving die weten wat u wilt en voor u de zorgen uit handen nemen.

Bedrijven

De bedrijvenadviseurs van Rivez zijn gemotiveerde, ervaren en goed opgeleide mensen die u en uw specifieke werkzaamheden begrijpen en oplossingen bieden. Door middel van risicobeheersingsprogramma’s en specialistische verzekeringsadviezen zorgen onze bedrijvenadviseurs voor passende oplossingen binnen uw bedrijf.

Vastgoed

De verzekeringsspecialisten van Rivez zijn gemotiveerde, goed opgeleide mensen die de specifieke werkzaamheden in de vastgoedmarkt begrijpen, adviezen geven en daarvoor oplossingen bieden. Landelijk adviseert Rivez woningcorporaties, vastgoedbedrijven, beheerders van Verenigingen van Eigenaren en gemeenten. Rivez is voor veel vastgoedbedrijven en vastgoedorganisaties een belangrijke businesspartner. Door haar jarenlange ervaring in deze specifieke branche kan ze als geen ander snel anticiperen en reageren op wijzigingen van marktsituaties.