Dier van de Week Naddi

Ben jij net als wij dol op verhalen met een gelukkig einde? Lees dan het verhaal van Dier van de Week Naddi.

Er was eens een graatmager, vervuild en mank lopend katertje. Dat manklopen was een gevolg van ondervoeding: Naddi (1) had zo weinig gegeten dat zijn lijfje de spieren afbrak om in leven te blijven. Gelukkig werd hij net op tijd bij ons binnengebracht. De eerste week heeft Naddi alleen maar geslapen en gegeten. Hij is weer schoon en heeft weer genoeg spieren om niet meer mank te lopen.

Naddi blijkt een supersociale, gezellige jongen te zijn. Hij is dol op aandacht en heeft nu weer volop energie om te spelen. Deze jongen praat met grappige ‘prrr’- geluidjes, zeker als hij een knuffel wil. Hij is bij bang poezeltje Lima gezet (Dier van de Week van 11 juli ) en samen hebben ze het heel gezellig. Naddi geeft Lima zelfvertrouwen.

Is dit nu het gelukkige einde? Hier ben jij aan zet. Door hen te adopteren zorg je ervoor dat ze nog lang en gelukkig samen leven. Kom dus snel kennismaken met Dier van de Week Naddi en zijn vriendinnetje Lima.

Het kittenseizoen is nog steeds in volle gang. Wij zoeken nog gastgezinnen voor zwangere poezen, moederpoezen met kinderen en moederloze kittens. Wil jij als gastgezin zorgen voor een kans op een goede doorstart voor dieren in nood? Mail ons!

(Tekst: Dierenambulance Helmond)

Informatie dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op Dierenambulance Helmond.

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, word je gevraagd om wel eerst een afspraak te maken. Stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00u tot 16.00u en op zaterdag van 12.00u tot 15.00u.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden met: 0492-513971. De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op dit nummer.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *