Dier van de Week Yuki

In Amerika is er ooit een klok uitgebracht van Fritz the Cat, met een zwiepende staart als pendule. Vervang zwarte Fritz door cyper Yuki en je ziet haar meteen in een kenmerkende pose.

Ze zwiept wat af, ons Dier van de Week Yuki (1). Veel dingen brengen haar van haar à propos. Gezien haar geschiedenis is dat niet zo vreemd. Ze is in een draagmand in een park gedumpt. Ze moet kittens hebben gehad, want ze produceerde nog moedermelk. Yuki was een bange, boze bibberpoes, die de eerste tijd mepte. Geef haar eens ongelijk!

Nu Yuki wat langer bij ons is, begroet ze ons door op schoot te springen. Aan haar zwiepende staart zie je dat ze dat spannend vindt, maar ze laat zich aaien. Als ze speelt, komt ze los. Kijk maar eens naar het filmpje op onze website, zo leuk!

Licht ontvlambaar van nature of getraumatiseerd, Yuki is een interessante poes voor een ervaren, rustig baasje. Honden, katten en kinderen zijn te spannend. Veel liefde is een must.

Tekst en foto: Dierenambulance Helmond

Informatie Dierenambulance

Wil je meer informatie over Dier van de Week Yuki of een ander Dier van de Week, mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971. Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op de website van Dierenambulance Helmond.

Je bent meer dan welkom om een kijkje te komen nemen. Maak wel eerst even een afspraak. Stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o. is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur. Je kunt bellen tijdens de openingstijden op: 0492-513971. De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op ditzelfde nummer.

Lees ook: MDAM-regeling voor minima bij Dierenambulance Helmond

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *